9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Радвам се, че напредваме всички

Йовица Арсич: Радвам се, че напредваме всички

Не сме подценили Черноморец, заяви треньорът на Балкан

Очаквах още по-трудно начало за нас, защото Черноморец изигра няколко добри мача този сезон. Така че не сме ги подценили, просто трябваше време да покажем какво можем. Те имат и малко съкратена ротация, тъй като Марвин Смит не игра и това улесни малко нашата работа“, заяви треньорът на Балкан Йовица Арсич след успеха на тима си в Бургас с 92:76.

Не мога да кажа, че съм много доволен от играта ни в защита, защото имахме някакви спадове, които за мен са недопустими. Не бяхме достатъчно фокусирани. Прекалено много точки ни вкараха, защото ние не си свършихме работата. В нападение се справихме, имаме достатъчно състезатели, за да намерим начин да вкарваме точки. Поздравявам противника, който показа добър баскетбол. В голяма част от времето играта беше по-качествена в сравнение с предишните един-два месеца„, допълни наставникът на ботевградчани, които поставиха начало на новата година с четвърта поредна победа

Радвам се, че напредваме всички. Надявам се до пролетта всички да показваме по-добър баскетбол, да има мачове и играчите да са здрави“, пожела си Йовица Арсич.

Балкан подчини Черноморец в Бургас (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани